Знаменита українська виконавиця Настя Каменських занурилася в осінню атмосферу та понурилася під хіт Віктора Павлика. Водночас шанувальники помітили одну дивну деталь. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських має багато шанувальників не лише в Україні, а й за її межами. Вони активно цікавляться життям зірки, а вона, у свою чергу, ділиться яскравими фото та відео, на які показує як особисті кадри, так і моменти з роботи.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

На цей раз Настя Каменських поділилася роликом на осінню тематику. У кадрі зірка позує у великому світшоті та підспівує пісні Віктора Павлика "Залишись на мить".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники одразу ж помітили, що Настя Каменських зняла з пальця обручку і запідозрили недобре, з огляду на те, що вона давно не публікувала спільні фото зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком.

"Ну, я бачу, що кільце зняла... Настя, що відбувається? У тебе все добре?", - написали під відео.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських згадала свої ж слова, від яких тепер рве душу: "Потап повернувся, не плач".

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна розповіла, як Дантес став "новим" батьком для дітей від "коханця" Дорофєєвої: "Включився до родини відразу".