Колега Наді Дорофєєвої, знаменитий український виконавець Артем Пивоваров поділився спогадом із юності. Відповідний ролик він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров надзвичайно талановитий та харизматичний виконавець, який підкорив серце мільйонів українців. Кожен його вихід на сцену – це цілий фонтан емоцій та драйву. Артист максимально віддається улюбленій справі та дивує неймовірною енергійністю на сцені.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, Артем Пивоваров поділився з шанувальниками краплею спогадів із юності. Він опублікував ролик, на якому йому лише 16 років, але талант вже здався у всій красі. Тоді майбутній артист виконував разом із друзями значно важчу музику з екстремальним вокалом.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Сам Артем Пивоваров зазначив, що з того часу для нього нічого глобально не змінилося, адже він, як і раніше, з головою відданий музиці, хіба що жанр вибрав інший.

"До речі, тут мені 16. Глобально нічого не змінилося, хіба жанр музики трохи змінився", - поділився артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров поділився радісною новиною - мама в безпеці: "Допомогли хлопці з Кракена".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес та Олексій Дурнєв без жінок вирушили запалювати до Польщі: особисті, інтимні, хвилюючі, непристойні.

Крім того, наш портал інформував, Андрій Рибак з "Холостячки" розповів, які недоречні фрази лунають біля військкомату в Росії: "Пакетик брати будете?"