Відома українська телеведуча каналу «1+1» Соломія Вітвицька привітала співвітчизників із Днем рідної мови.

Своїм вітанням вона поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook, де за її життям та творчими досягненнями пильно стежать тисячі людей.

Соломія зазначила, що рідна мова – особлива. Почути його за кордоном – це радість та відчуття рідного дому.

"Українська мова - наша гордість! Неповторна, милозвучна! Краєчком вуха почувши рідну мову за кордоном, вмить змінюється настрій! Вона здатна показати весь колорит, відкрити таємниці культури і навіть закохати в країну! З Днем рідної мови!" , - написала телеведуча, додаючи власний знімок у прозорій сукні-вишиванці на тлі національного прапора.

Скрін, Facebook Соломія Вітвіцька
Скрін, Facebook Соломія Вітвіцька

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Пам'ятаю, як у дитинстві, коли всі фільми були російською, раптом один почула українською. То було неймовірне відчуття, яке пам'ятаю і сьогодні", "А мені до душі, коли група молоді та українська", - підтримали її в коментарях читачі сторінки.

Зазначимо, що Міжнародний День рідної мови проголошено Генеральною конференцією ЮНЕСКО 17 листопада 1999 року.

Соломія Вітвіцька, фото з Instagram
Соломія Вітвіцька, фото з Instagram

Нагадаємо, що ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька втекла від міської метушні та насолодилася атмосферою зими: "Потрапили до казки".

Раніше ми повідомляли, що ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька захотіла дещо "віднести" із собою з 2022 року: "Повертайся з мандрівок".

Також стало відомо, що ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька насолодилася уїк-ендом у горах, але українці повернули на землю: "Хтось під обстрілами".