В українській сфері інформаційних технологій відбулася гучна подія. Стартап з українцем засновником привернув досить значну суму інвестицій. Інвестор вклав $100 млн у новий проект.

Відомо, що фонд Iconiq Capital став головним, хто дасть капітал. Також в операції взяли участь GV і Khosla Ventures. За інформацією засновників платформи, оцінка компанії в рамках раунду склала $1,1 мільярд. Про це пишуть українські ЗМІ.

Отримані інвестиції компанія планує направити на розробку універсальної платформи, яка задовольнить всі потреби розробників, позбавивши від необхідності інтегрувати безліч різних сервісів на зразок Jira, GitHub, New Relic і BlackDuck. Крім того, інвестиції допоможуть GitLab підготуватися до IPO, яке заплановано на 2020 рік.

GitHub

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

GitHub, який зараз перебуває в процесі переходу під крило Microsoft, було засновано в 2014 році українцем Дмитром Запорожцем і голландцем Сідом Сибранджи.

На сьогоднішній день у штаті компанії працюють близько 350 співробітників, а серед її клієнтів такі імениті структури, як Intel, Alibaba Group та Nasdaq.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 14 вересня відбувся реліз оновлення Windows під назвою KB4457128, яке вже доступне для завантаження і установки всім користувачам. Однак, не варто поспішати з установкою нового оновлення.

Варто переконатися, що воно не зашкодять вашими даними і комп'ютеру в цілому. Після інсталяції цього програмного забезпечення потім воно знову починає відображатися в центрі оновлень Windows 10, і якщо не вжити заходів вчасно, то воно буде встановлено знову.

Варто нагадати, що аерокосмічна компанія Ілона Маска SpaceX підписала контракт з першим космічним туристом, який відправиться навколо Місяця на ракеті Big Falcon (BFR). Сума контракту та ім'я клієнта не розкриваються, проте ціна за таку екзотичну послугу просто захмарна. Як мінімум, туриста потрібно мінімально підготувати до перевантажень під час зльоту, а також провести інструктаж з техніки безпеки.

Нагадаємо, Google закриє поштовий сервіс: що відбувається.

Як повідомляв Знай.иа Windows 10 забороняє користуватися чужими браузерами.

Знай.иа писав, у Windows знайшли велику вразливість.