У народі є прикмета, що якщо сьогодні загадати бажання, будь-яке, яке тільки захочете, то воно точно збудеться. Але для цього потрібно встати на світанку, прошепотіти те, чого хочете і кинути жменьку зерна на вулицю. В цей день також проводили обряди на оберіг врожаю і на вогонь. Але це може робити тільки господар будинку, жінці намагалися не довіряти цю справу.

Енергетично цей день дуже світлий і добрий. Якщо у вас є якісь проблеми, то ніхто крім вас в цьому не винен. Цей день буде сприятливим для всього, особливо щоб очистити організм і влаштувати розвантажувальний день або почати нову дієту. Якщо ви завинили перед близькими, то можете сьогодні загладити свою провину. Це потрібно зробити до заходу сонця, попросити вибачення, навіть якщо образили людину не спеціально. Тоді у вас відразу стане набагато менше проблем в житті.

Ще сьогодні можна позбутися нав'язливих думок. День відмінно підходить, щоб купувати речі або одяг. Але вибирайте не найдешевші, вони не будуть хороші, і скоро ви пошкодуєте про покупку. Крім вибачень можете ще й розплатитися з боргами. Будьте пильні, під час віддачі боргу у вас можуть забрати удачу. Щоб цього не сталося потрібно віддавати гроші правою рукою або покласти їх на стіл, а потім сказати про себе: "Своє береш - моє залишаєш.". Якщо хочете закохатися в хорошого чоловіка взаємно, ви можете його впізнати сьогодні. Коли ви будете поряд, то відчуєте, що серце б'ється сильніше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Діти, які народилися в цей день зазвичай сови, тобто пізно лягають спати, але доживають до глибокої старості. Їх камінь-талісман - гранат.

Раніше Знай.ua повідомляв, що 8 березня не буде, вже придумали заміну

Нагадуємо, що карпатський мольфар, який передбачив війну, зробив сенсаційне пророцтво

Також раніше Знай.ua повідомляв, українці панікують через перенесення Різдва.