Церемонію вручення почесних нагород Governors Awards за заслуги в кінематографі скоротять через масштабні пожежі в Каліфорнії, які завдали багатомільйонної шкоди та забрали кілька десятків життів.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Американська академія кінематографічних мистецтв вирішила в цьому році змінити формат найбільшої після "Оскара" церемонії руйнівних пожеж в Каліфорнії.

Відомо, що під час церемонії вручення почесних нагород Governors Awards за заслуги в кінематографі у знаменитостей на червоній доріжці буде менше часу для фото, а традиційні інтерв'ю перед початком церемонії і зовсім скасували.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Організатори пояснили своє рішення внести зміни тим, що таким чином вони хочуть висловити свою повагу до пам'яті кількох десятків загиблих у каліфорнійських пожежі.

Церемонія відбудеться ввечері 18 листопада. Статуетки за внесок у розвиток кінематографа отримають публіцист Марвін Леві, композитор Лало Шифрін і актриса Сіселі Тайсон.

Раніше повідомлялося, що В США в штаті Каліфорнія рятувальники продовжують боротися з вогнем. З'явилася інформація, що число жертв досягло 71 людини. А зниклими без вісті числяться 1011 осіб.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Reuters, яке посилається на заяву шерифа округу Бьютт в Північній Каліфорнії Корі Хонеа.

Нагадаємо, вогняний пекло в Каліфорнії: рятувальники ледь справляються, у вогні "розчинилося" більше тисячі. В даний момент екстреним службам вдалося ліквідувати 45% пожежі.

Як повідомляв Знай. ua, жертв ледь порахували, штат перетворився на суцільне згарище. У мешканців залишалося зовсім мало часу на те, щоб врятуватися.

Знай. ua писав, що українка витягла з пекельного вогню дітей, в мережі показали відео. Десятки людей потрапили в справжнє пекло.