Американський супутник Landsat 8 зняв масштабна лісова пожежу в Каліфорнії, яку назвали Camp Fire.

Фотографії з супутника зробили ще в четвер, 8 листопада. Вогонь дуже швидко поширювався і за короткий термін практично повністю знищив місто Парадайс на півночі Каліфорнії, який називали раєм на Землі.

Деякі ЗМІ зазначають, що кількість жертв зросла до 31 людини.

Масштабні лісові пожежі в Каліфорнії почалися ще зранку 8 листопада. Місцева влада повністю евакуювала місто Парадайс, а також кілька сусідніх населених пунктів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пожежа Camp Fire стала найбільш руйнівною лісовою пожежею в історії штату.

Раніше повідомлялося, що в американському штаті Каліфорнія продовжує бушувати невблаганна стихія вогню. Міста вигорають повністю. Кількість жертв зросла до 31 людини, пише Reuters.

З часів отримання останніх статистичних даних, загинуло ще 6 осіб. В основному ці люди згоріли в своїх будинках, одного нещасного пожежа застиг в машині. Всі тіла виявлені на півночі Каліфорнії. На сьогоднішній день 200 осіб вважаються зниклими без вісті: влада сподіваються знайти їх живими.

Лісова пожежа спалахнула на півночі Каліфорнії в четвер, 8 листопада. Там загинули 29 людей, ще двоє загинули на півдні штату, біля курортного міста Малібу, де горять ліси.

Повідомляється про мародерство в південній зоні пожежі, поліція затримала кілька людей.

Нагадаємо, лісові пожежі виникають Каліфорнію: обвуглених тіл і руйнувань все більше. Пожежі називають найбільш руйнівними в історії.

Як повідомляв Знай. ua, вогняний пекло в Каліфорнії: кількість жертв невпинно зростає. Зкорость полум'я стрімко зростає.

Знай. ua писав, що полум'я перетворило райський куточок в пекло, багато загиблих.