Лісові пожежі в Каліфорнії. Журналісти знайшли зниклих батьків голлівудського актора Чарлі Шина

Американський актор Чарлі Шин заявив, що його батьки зникли під час бушуючої в Каліфорнії (Малібу) лісової пожежі, повідомляє The Hollywood Reporter.


Актор повідомив про зникнення своїх близьких вночі, 9 листопада. Силами журналістів вдалося відшукати батьків популярного актора, Мартіна і Джанет – вони встигли евакуюватися, і не постраждали від вогню. Як каже батько Чарлі Шина, він бачив «саму жахливу пожежу» за 48 років свого життя в місті Малібу.


"…з нами все добре, ми на пляжі Зума і, швидше за все, будемо ночувати в машині", - повідомив батько актора, Мартін Шин.

Нагадаємо, що в Каліфорнії вогняний пекло. Кількість жертв постійно зростає.

Кількість загиблих постійно збільшується, а також стрімко проводиться евакуація. Почалися 8 листопада лісові пожежі знищують все на своєму шляху, не жаліючи ні людей, ні майно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також про каліфорнійські пожежі висловився і президент США Дональд Трамп.

"Причини настільки масових, смертельних і збиткових лісових пожеж в Каліфорнії лише в некомпетентності управління лісогосподарством. Мільярди доларів виділяються щорічно, а втрачається велика кількість життів. Все це через погане управління лісами. Змініть це негайно, інакше більше ніяких виплат з федерального бюджету", - заявив американський лідер.

Американський Президент Дональд Трамп

З видних діячів тему лісових пожеж не обійшов стороною і Ілон Маск.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Ілон Маск приклал руку до лісових пожеж.

Американський винахідник, інженер і мільярдер запропонував свою допомогу, про що повідомив в Twitter.

"Якщо Tesla може допомогти людям в Каліфорнії, будь ласка, зв'яжіться з нами. Модель S&X оснащена фільтрами НЕРА лікарняного класу. Може допомогти під час транспортування людей", – повідомив Ілон.

Також Знай.uа" писав про те, что полум'я перетворило райський куточок в пекло, багато загиблих.

Деяких загиблі, через сильне обгорання, не піддаються ідентифікації.

"З дев'яти жертв четверо, які були знайдені у згорілій машині, не ідентифіковані. Четверо людей були знайдені поза своїх будинків, один - всередині". Йдеться в повідомленні.