Правоохоронним органам вдалося затримати 34-річного жителя Рахова, якого підозрюють у скоєнні наїзду на прикордонника в Закарпатській області.

Про це повідомляє Національна поліція області.

Відомо, що затриманим є 34-річний чоловік з Рахова. Правоохоронні органи проводять слідчі дії.

Незабаром підозрюваного доставлять до суду для розгляду клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Завдяки злагодженим діям працівників Управління карного розшуку, відділу кримінальної поліції Рахівського відділення поліції, спеціалізованого відділу з розслідування злочинів проти життя і здоров'я Слідчого управління закарпатської міліції, а також працівників Західного регіонального управління Державної прикордонної служби, чоловік, підозрюваний у наїзді на працівника прикордонної служби у селі Ділове затриманий", - сказано в повідомленні.

Затриманому інкримінують злочинні дії за ст. 348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

По даній статті підозрюваному може загрожувати від 9 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, прикордонник, якого збили контрабандисти, помер у лікарні. Чоловік помер в реанімації, не приходячи в свідомість.

Як повідомляв Знай. ua, військове рівноправність в дії: що це означає для простих українок. Тепер жінки виконують військовий обов'язок на рівних засадах з чоловіками.

Знай. ua писав, що винахідливих зловили контрабандистів з нереальним наваром. Контрабандисти намагалися провезти товар через Україну з Польщі.