У Німеччині вибрали заміну Меркель: що тепер буде з Україною

На посаду лідера Християнсько-демократичного союзу (ХДС) у другому турі голосування було обрано протеже колишньої керівниці і нині діючого канцлера Німеччини Ангели Меркель Аннегрет Крамп-Карренбауер. Цю інформацію повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник на своїй сторінці в Twitter.

Спецназ ставить школярів на коліна і травить газом: жорстка розправа за протести наздогнала навіть підлітків

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Студенти влаштували протест поза школою у місті Мант-ла-Жолі на захід від Парижа, який закінчився зіткненнями з поліцією і понад 140 арештами. Вони були в повному обуренні від планів реформування системи іспитів, які, за їх словами, обмежать можливості і породять нерівність. Демонстрації відбуваються на тлі того, як Франція готується до нових протестів "жовтих жилетів".

у Києві енергетичний колапс
у Києві енергетичний колапс

Суцільна темінь, зупинився електротранспорт, людей не випускають з магазинів: в Києві енергетичний колапс

У п'ятницю, 7 грудня у жителів Троєщини раптово зникло світло. Десятки будинків залишилися знеструмленими. Електрика у жителів Деснянського району зникла о 16: 15. Також немає світла в ТРЦ sky mall на проспекті Ватутіна, 2т і по вулиці Закревського. Місцеві жителі повідомляють, що не працюють світлофори і зупинилися тролейбуси, трамваї, не горять навіть ліхтарі.

українські моряки в полоні агресора
українські моряки в полоні агресора

Агресія в Азовському морі: стало відомо про стан викрадених українських моряків

У п'ятницю, 7 грудня в Москві в слідчих ізоляторах "Матроська тиша" і "Лефортово" відбулася зустріч українських консулів і сімох українських моряків. Цю інформацію повідомляє директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Стало відомо, яку частину витрат покривають субсидії: нічому радіти

За даними Держстату розмір отриманих пільг та субсидій на комунальні витрати на одне середнє домогосподарство становив 412 гривень на місяць. Відповідні дані вибіркового обстеження умов життя домогосподарств Державної служби статистики оприлюднено в п'ятницю, 7 грудня.