У Маріуполі стався вибух в житловому будинку. Причиною цього стало те, що співробітник СБУ намагався розібрати гранату разом зі своїм товаришем. У мережу потрапили фото, які зняли відразу після трагедії.
У суботу, 5 січня, компанія з шести людей розпивали спиртне, серед них було троє жінок і троє чоловіків. Працівник СБУ, який був серед них, зі своїм товаришем на кухні намагалися розібрати гранату. Її марку нині встановлюють правоохоронці. У цей момент боєприпас здетонував, обидва чоловіки померли від отриманих ран.
Одним із загиблих під час вибуху гранати в житловому будинку в Маріуполі є 31-річний співробітник СБУ.

На місці працювали вибухотехніки, поліція та військові. Також прибули 4 карети швидкої допомоги. Очевидці кажуть, що вибух було чути в інших мікрорайонах міста. Один з постраждалих перед смертю з вікна кликав на допомогу.

Також наголошується, що інші люди перебували в сусідніх приміщеннях, ніхто з них не постраждав. За фактом інциденту правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Зараз правоохоронці встановлюють походження боєприпасу і повні обставини події.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео вибуху маршрутки в Магнітогорську, перед яким чутно звуки стрільби з вогнепальної зброї. Відповідне відео виклали в YouTube очевидці.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", у французькій столиці ситуація з протестами "жовтих жилетів" загострюється. Так, 5 січня поліція зловила 24 учасники акцій. Про це стало відомо завдяки повідомленням паризьких ЗМІ, що посилаються на дані співробітників правоохоронних органів.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові 34-річний чоловік одержав страшні травми в новорічну ніч – численні рвані рани обличчя і відірвана кисть руки. Зараз за життя Дениса Кавецького борються лікарі.