Міжнародний день жінок і дівчаток в науці 2019

Щорічно 11 лютого за рішенням ООН відзначається Міжнародний день жінок і дівчаток в науці (International Day of Women and Girls in Science).

20 грудня 2013 року Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію "Наука, техніка і інновації в цілях розвитку", в якій зізнавався рівний доступ жінок і дівчаток будь-якого віку до досягнень і розвитку науки, техніки і інновацій як запорука забезпечення гендерної рівноправності в даній сфері.

Вагітну співачку вбили під час виступу

Вагітну 24-річну співачку застрелив багач за непокору. Жінка була на весіллі, де її спочатку принизили, а потім вбили.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Інцидент стався на весіллі в місті Ларкана, в Пакистані. Співачка Саміна Самуна виступала в якості запрошеної артистка", - йдеться в повідомленні.

Оплата комуналки по-новому

Киянам по-новому будуть розподіляти комунальні послуги. Як повідомляють представники "Київводоканалу", система буде працювати наступним чином: в будинках, де всі приміщення оснащені лічильниками холодної води.

Обсяг небалансу розподіляється між усіма споживачами пропорційно обсягу споживання. Де частина приміщень без лічильників, він розподіляється між споживачами, які не мають лічильників, пропорційно кількості осіб, які фактично користуються послугами.

Власників евроблях чекають гарні новини

чи Можуть власники евроблях за 5 євро зняти з обліку автомобіль зі словацькими номерами? Виявляється, це цілком реально.

Як виявилося і з досвіду Віталія, автомобіль на словацьких номерах можна розмитнити за допомогою брокера без відвідування іншої країни, якщо ви його власник (або він громадянин нашої країни). Купчу можна роздрукувати з інтернету, а запевнити її – в закарпатському консульстві Словаччини.

"Зеленський-гей": шоумени приголомшили раптовим визнанням

"Студія "Квартал 95" опублікувала ряд забавних фейків про шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленском.

Це сталося у новому випуску "Чисто News" (доступний на YouTube). Так, гуморист Євген Кошовий заявив, що вони вирішили провести конкурс на самий безглуздий фейк про Зеленском.

"Зеленський народився з клоунським носом, а нормальний людський ніс йому щоранку роблять гримери", "Зеленський – гей. Про це заявила його дружина, яка теж гей", – пожартував Кошовий.