Місяць у повні має дуже великий вплив на організм людини та природу. Зазвичай, у такі дні підвищується злочинність, погіршується здоров'я та можливі аварії. 19 лютого українці мають змогу спостерігати унікальне явище - Супермісяць. У цей день, окрім красивого неба, потрібно звернути увагу на своє здоров'я.

У день, коли повний Місяць, не можна:

  • брати і давати в борг;
  • планувати поїздки та подорожі;
  • стригти волосся;
  • спати там, де потрапляє місячне світло, адже так можна втратити красу, або неспокійно спати (вам можуть наснитися кошмари);
  • просити підвищення на роботі;
  • підписувати документи;
  • планувати чи проводити операції, адже рани будуть довго затягуватися, а також може відкритися кровотеча.

У день, коли Місяць у повні, варто починати нові проекти. Астрологи вважають, що якщо ви запланували якусь справу іще до 19 лютого, то можете сміливо братися за її виконання.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

19 лютого повний Місяць буде під знаком Лева, а це означає, що в цей день можна зав'язувати нові знайомства, шукати кохання та способи самореалізації. Супермісяць під знаком Лева прихильний до тих, хто хоче кардинально змінити своє життя - переїхати в іншу квартиру чи країну, змінити місце роботи.

Головне у цей день - задати своїй енергії правильний напрям та направити її туди.

Раніше ми писали, що експерти вже давно повідомили, що Землю з упевненістю можна назвати аномалією. Це пояснюється тим, що її формуванню посприяло безліч випадкових факторів. До них можна віднести розміри, хорошу щільність і розташування газових гігантів на оптимальній відстані. Воно рятує Землю від тяжіння Сонця, але водночас не робить небесне тіло своїм супутником.

Нагадаємо, на Місяці виявили стародавнього "гостя" з Землі: вчені ламають голову, як таке можливо.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 1 лютого пронісся над Кубою яскравий метеорит. Відеозаписи, опубліковані користувачами у соціальних мережах, допомогли астрономам обчислити його територію.

Також "Знай.uа" писав, китайські вчені облажались: перша рослина на Місяці загинула.