Повторний показ спектаклю "Номери" за п'єсою укладеного в Росії українського режисера Олега Сенцова запланований на 31 березня в Києві.
Про це повідомила продюсер вистави Анна Паленчук.

"Показ вистави відбудеться на" Сцені 6 "в Довженко-Центрі. Початок о 19:00. Частина зібраних коштів піде на допомогу родині Олега Сенцова", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, "Номери" - це не просто антиутопія, а пророча п'єса, сюжет якої безпосередньо пов'язаний з долею її автора. Це історія про суспільство, яке живе в обмеженому покинутому світі, в якому кожен сам по собі. Дія відбувається в старому цирку, який забув про своє призначення та існує за інерцією. Циркова трупа символічно показувати тюремну дійсність в Росії. У виставі з 12 акторів. Кожному персонажу присвоєно номер.

Прем'єра вистави "Номери" відбулася 7 грудня 2018 року, також в Довженко-Центрі. Режисер вистави — Тамара Трунова, яка працює в Академічному театрі драми та комедії на Лівому березі Дніпра. Постановку здійснила кінокомпанія 435 FILMS за підтримки Українського культурного фонду.

Нагадаємо, що на червоній доріжці престижного кінофестивалю Berlinale пройшов флешмоб на підтримку незаконно ув'язненого в Росії українського режисера Олега Сенцова.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, політв'язень режисер Олег Сенцов не збирається працювати в російській колонії, як того вимагають внутрішні накази місця позбавлення волі.

Також Знай.ua писав про те, що український режисер і політв'язень в Росії Олег Сенцов нарешті дочекався посилки від російських правозахисників.