Олена Кравець з "Квартал 95" показала коханого чоловіка: ось це красунчик

Нещодавно зірка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого Кварталу" Олена Кравець народила двійню: дівчинку і хлопчика. Після радісної новини багато хто і почали цікавитися чоловіком знаменитості - Сергієм. Варто зазначити, що чоловік рідкісний гість на світських тусовках і спільних кадрів у зіркової пари не дуже багато.

Путін хотів зупинити війну на Донбасі: з'явилася сенсаційна заява

У своїй книзі "85 днів Слов’янська" російський бойовик "ДНР" Олександр Жучковський переконує, що росіяни мали намір відмовитися від війни на Донбасі.

Скріни скандальної книги опублікував у себе в блозі журналіст Денис Казанський.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Галкіна підозрюють у організації вбивства Кіркорова: в Москві схопили бойовика, усе – через Пугачову

Шанувальників російського поп-короля Філіпа Кіркорова приголомшили новиною - поліції вдалося з'ясувати, що на співака готувався замах нібито з подачі Максима Галкіна.
У повідомленні йдеться, що передбачуваний учасник "Ісламської держави" 20-річний уродженець Дагестану Хідірнебі Казуєв, якого звинувачують у підготовці теракту на концерті Філіпа Кіркорова влітку 2017 року, заявив, що отримав замовлення на вбивство співака від шоумена та чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна.

ПриватБанк попередив про нову комісію: стежте за оплатою, аби не потрапити на гроші

У вівторок, 12 березня, державний банк "ПриватБанк"повідомив важливу інформацію для клієнтів. Як виявилося, під час оплати комунальних і телекомунікаційних компаній через сервіси банку на суму понад 10 тисяч гривень стягується додаткова комісія 3% від суми. Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства фінансів України.

Українські герої прорвали стіну Путіна: ворог відкрито визнав нищівну поразку

Відомо, що бойовик так званої "ЛНР" в паніці заявив, що бійці ЗСУ проникли на окуповану територію Луганської області. За інформацією сепаратистських інформаційних ресурсів, прорив стався 12 березня, приблизно о 19:30.