Порошенка готуються вбити, - ЗМІ

У четвер, 14 березня, спливла шокуюча інформація про замах на президента Петра Порошенка, який готується під час його поїздки до Закарпаття. Про це повідомив ужгородець Євген Рахімов у Facebook, пишуть Новини Закарпаття.

Євген Рахімов заявив, що підчас візиту на Закарпаття на Петра Порошенка, готується замах назвавши прізвища виконавців та замовників.

Яке свято 14 березня: чого не можна робити в цей день

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
У православному календарі це день вшанування пам'яті преподобної мучениці Євдокії ІлІопольскої, ігумені. Інші назви свята: "Авдотья", "Авдотья Плющиха", "Явдоха-плющиха", "Євдокія Свистунья", "Новачок". Весновкою день прозвали тому, що з цього дня починався спів веснянок.

"Тотальне жлобство" Kyivstar довело українців до сказу: скільки це терпіти

В чергові скандали потрапляє телекомунікаційна компанія "Київстар". Причиною останнього стало не перше закриття тарифів і переведення абонентів на інші, більш дорогі, але менш якісні. Користувачі перебувають у дикій люті, так як їх обкрадають на тому, чим вони користуються кожен день і що не можна просто припинити використовувати - на мобільних телефонах.

Помер легендарний російський музикант: під його пісні хочеться любити

13 березня помер російський музикант, піаніст у гурті Олександра Розенбаума - Юрий Капетанакі.

20 років піаніст Юрій Капетанаки співпрацював з Олександром Розенбаумом. За ці роки Капетанаки і Розенбаум стали не просто колегами, а близькими один одному людьми. Сьогодні Олександр Якович повідомив про смерть талановитого піаніста.

Українців накриє з головою: потужна магнітна буря наближається з шаленою швидкістю

Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця попередила про те, що цього тижня, 15 березня, Землю накриють магнітні збудження близькі до магнітної бурі першого рівня G1.

Відображаються магнітні коливання і на здоров'я чутливих до цього людей - їм традиційно радять скоротити вживання жирної їжі, більше бувати на свіжому повітрі і дотримуватися режиму сну.