На Дмитра Комарова напали в Бразилії: ведучий у крові на дорозі

У Бразилії скоєно збройний напад на українського ведучого і журналіста популярного туристичного шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова.

Відповідне відео з'явилося у мережі на YouTube каналі "ACTOR FIGHT". Невідомі опублікували відео з Бразилії з кадрами нападу на Дмитра Комарова.

Яке свято 20 березня: що потрібно обов'язково зробити в цей день

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще
У цей день православна церква вшановує ікону Богородиці "Споручниця грішних", пам'ять Павла Препростого і Павла Прусіадського , а також це день весняного рівнодення. Також цей день називають: "День Павла Капельника", "Павлів день", "Павло березневий", "Споручниця грішних".

Синоптики добили українців прогнозом: цілий місяць пекла та ніяких потурань

Через суттєві кліматичні зміни, літо в Україні цього року буде коротшим на цілий місяць. Про це заявила завідувачка відділом кліматичних досліджень і прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова на прес-конференції.

Так, за словами кліматолога, літо починається з середини червня і закінчується в серпні - з 15 серпня - до 1 вересня.

Загадково помер легендарний російський співак: колеги у траурі, його не заміниш ніким

У Москві раптово на 48-му році помер знаменитий російський оперний співак Сергій Балашов. Про це в середу, 20 березня, повідомляє прес-служба Московського академічного музичного театру ім. К. С. Станіславського і в. І. Немировича-Данченко. Московський академічний Музичний театр – один з провідних театрів в Росії. В його історії блискучі оперні та балетні постановки.

Рухнув популярний ТЦ, сотні людей під завалами

В Індії завалилася будівля торгового центру, під завалами можуть перебувати близько сотні людей. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на місцеві джерела та публікують відео з місця події. Наразі інформація про кількість жертв невідома, на місці працюють рятувальники. Трагедія сталася у вівторок, 19 березня, її причини поки що невідомі.