Саме весілля багато пар вважають найбільшим святом у житті, коли закохані поєднують свої серця.

Про це зазначають ЗМІ.

Саме цей день хочеться запам'ятати у найбільших деталях цього святкового дня. З цим вам допомагають талановиті фотографи, яким вдається не тільки зберегти самі зворушливі моменти одруження, але впіймати той самий настрій та емоції.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали, що дуже часто молоді люди замислюються про те, як одружитися, щоб потім не пошкодувати, як не помилитися і вибрати саме ту саму і як не зробити цей крок занадто швидко або ж і зовсім запізнитися.

Блогер Роман Савочка поділився своїми особистими секретами вдалого одруження, які стануть в нагоді будь-якому чоловікові. Ця схема складається всього з 4 рекомендацій, дотримуючись яких будь-хто зможе віднайти щастя.

Перша порада - одружуватись якомога раніше, як би дивно це не звучало. Роман пише, що він одружився в 25 і вважає, що це було запізно.

"Я не міг одружитися раніше, так як моя майбутня дружина в той час була ще не повнолітньою" - ділиться він.

Роман каже, що нема чого ходити і страждати жадобою, займатися рукоблудством, якщо є можливість одружитися раніше. Ще однією причиною "за" є те, що всі ми з часом старіємо і тому не потрібно в пік сексуальності жити одному.

Друга порада - ставити сім'ю вище кар'єри. Блогер вважає, що отримувати освіту і будувати кар'єру, будучи одруженим - набагато легше. По-перше, це вигідно фінансово, тому що сімейні пари платять менше податків і мають більше пільг. По-друге, це відверне вас від зайвих і непотрібних спокус і афер. А по-третє - завжди є підтримка і розуміння, що дають ще більше сил дл нових звершень.

Третьою порадою для чоловіків є те, що не потрібно готуватись до шлюбу. Адже у багатьох є відмовка "я морально не готовий для одруження" - це помилка. Роман каже, що це те ж саме, що і плавати. Адже ми вчимося плавати у воді. Ми навчаємось тільки на своїх помилках і, чим раніше - тим краще.

І останньою за рахунком, але не за важливістю є порада зберігати себе в сексуальній чистоті.

Нагадаємо, нове дослідження оголило ще одну біду українців, від цифр стає погано.

Як повідомляв "Знай.ua", вчені вивели формулу ідеальної мотивації.

Також "Знай.ua" писав, що Асмус показала зворушливі фото з донькою після "побоїв чоловіка".

Тимошенко і Зеленський вийдуть до другого туру: у Порошенка немає шансів. Олеся Бацман