Принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк вперше після весілля вийшли у світ. Вони відвідали Королівську національну ортопедичну лікарню, щоб відкрити нову будівлю Стенмора в Лондоні.

Про це повідомили на офіційній сторінці королівської родини Великобританії у соціальній мережі Twitter.

Компанію королівському подружжю склав батько принцеси – принц Ендрю. 29-річна внучка Єлизавети II під час заходу зазначила, що це особлива для неї подія. У 12 років принцесі Євгенії поставили діагноз "сколіоз", тому її хребет потребував серйозної корекції. Операцію зробили саме у цій лікарні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під час візиту принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк зустрілися з персоналом та пацієнтами лікарні.

Для цього виходу принцеса обрала сукню бежевого кольору та чорні туфлі-човники. У руках вона тримала невелику чорну сумку з золотою ручкою та доповнила образ лаконічною прикрасою на голові у вигляді банту.Чоловік принцеси був у костюмі, білій сорочці та червоній краватці.

Зазначимо, що принцеса Євгенія та бізнесмен Джек Бруксбенк одружилися в жовтні 2018 року. Пишне весілля у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. Однак у їхньому плані не було жодного офіційного виходу. Так, через півроку після весілля внучка королеви Єлизавети II з чоловіком вперше взяла участь у заході з благодійною метою.

Нагадаємо, що британську принцесу Беатріс, внучку королеви Єлизавети II, помітили у компанії нового залицяльника. Разом пара з'явилася на благодійному вечорі в Національній портретній галереї Лондона.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлизавета ІІ назавжди оселиться на українському хуторі: так захотіли депутати сільради.

Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон і Меган Маркл в образі стюардес розцілувались у всього світу на очах.