Британську принцесу Беатріс, внучку королеви Єлизавети II, помітили у компанії нового залицяльника. Разом пара з'явилася на благодійному вечорі в Національній портретній галереї Лондона.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Новим кавалером принцеси Беатріс виявився мільйонер Едоардо Мопеллі Моцці. Чутки про роман 30-річної Беатриси та 34-річного бізнесмена, власника будівельної фірми, з'явилися ще в жовтні минулого року.

Роль розпорядника балу в Національній портретній галереї вже який рік виконувала герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, а це значить, що без її підтримки закохані б не змогли бути присутніми. Крім герцогині Кембриджської галерею в той вечір в галереї з'явилися і стали постійними гостями королівських весіль Девід і Вікторія Бекхем.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Відомо, що до цього принцеса десять років перебувала в стосунках з Дейвом Кларком. Пара розлучилася в 2016 році, а через два роки Кларк одружився. Також відомо, що всього чотири роки тому Едоардо Мопеллі Моцці заручився американкою китайського происхожения Дарой Хуан. У 2017-му році у пари народився син Крістофер Вульф, і протягом усього цього часу тривала підготовка до грандіозної церемонії їхнього одруження.

Однак весілля не відбулося — і побічно винна в цьому інша церемонія одруження. Річ у тому, що Едо разом зі своєю матір'ю був запрошений на весілля принцеси Євгенії Йоркської і підприємця Джека Бруксбенк. Подейкують, що саме тоді він почав стосунки з принцесою Беатрис.

Нагадаємо, що різко постарілу Кейт Міддлтон сприйняли за маму Меган Маркл: світ шокований.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлизавета ІІ назавжди оселиться на українському хуторі: так захотіли депутати сільради.

Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон і Меган Маркл в образі стюардес розцілувались у всього світу на очах.