Кейт Міддлтон, принц Вільям, Меган Маркл і принц Гаррі знову возз'єдналися - члени королівської сім'ї Великобританії відвідали службу у Вестмінстерському абатстві з нагоди Дня Співдружності націй.

У Мережі давно ходять чутки про те, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл одна одну не переносять. Нібито Меган примудрилася посваритися з Кейт ще до весілля з принцом Гаррі. Однак, під час служби вони стояли поруч і навіть обнялися і розцілувалися при зустрічі, повідомляє Daily Mail. Тим самим герцогині публічно продемонстрували дружелюбність.

Вагітна герцогиня Сассекська вибрала для цього заходу вбрання у світлих тонах: Маркл була в комплекті кремового кольору - пальто, а також плаття з принтом у вигляді ланцюгів від Вікторії Бекхем. На голові герцогині красувався капелюшок того ж відтінку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Кейт Міддлтон ж віддала перевагу для виходу в світ улюбленому червоному кольору – на герцогині були сукня і пальто від Catherine Walker.

Не зважаючи на прояви люб'язності, далеко не всі користувачі мережі вірять в щирість обіймів Меган Маркл і Кейт Міддлтон. Багато хто впевнений, що це не більше ніж гра на публіку. Також шанувальники в соцмережах посперечалися, хто з герцогинь виглядає краще.

Більшість зійшлася на думці, що на даному світському заході герцогиня Кембриджська сильно програє дружині принца Чарльза. Кейт Міддлтон на знімках постала різко постарілою, а поруч з Меган Маркл вона виглядає як її мама. І це не дивлячись на те, що обом герцогиням по 37 років.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і Меган Маркл в образі стюардес розцілувались у всього світу на очах

Як повідомляв портал Знай.ua, художниця відтворює кожен вихід вагітної герцогині Сассекської на папері. При цьому образ Меган Маркл вона робить схожим на персонаж мультфільму, що додає унікальності картинам.

Також Знай.ua писав, вагітна Меган Маркл ошелешила світ сміливою сукнею-міні.