Принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк вперше після весілля вийшли у світ. Вони відвідали Королівську національну ортопедичну лікарню, щоб відкрити нову будівлю Стенмора в Лондоні.

Про це повідомили на офіційній сторінці королівської родини Великобританії у соціальній мережі Twitter.

Компанію королівському подружжю склав батько принцеси – принц Ендрю. 29-річна внучка Єлизавети II під час заходу зазначила, що це особлива для неї подія. У 12 років принцесі Євгенії поставили діагноз "сколіоз", тому її хребет потребував серйозної корекції. Операцію зробили саме у цій лікарні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Під час візиту принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк зустрілися з персоналом та пацієнтами лікарні.

Для цього виходу принцеса обрала сукню бежевого кольору та чорні туфлі-човники. У руках вона тримала невелику чорну сумку з золотою ручкою та доповнила образ лаконічною прикрасою на голові у вигляді банту.Чоловік принцеси був у костюмі, білій сорочці та червоній краватці.

Зазначимо, що принцеса Євгенія та бізнесмен Джек Бруксбенк одружилися в жовтні 2018 року. Пишне весілля у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. Однак у їхньому плані не було жодного офіційного виходу. Так, через півроку після весілля внучка королеви Єлизавети II з чоловіком вперше взяла участь у заході з благодійною метою.

Нагадаємо, що британську принцесу Беатріс, внучку королеви Єлизавети II, помітили у компанії нового залицяльника. Разом пара з'явилася на благодійному вечорі в Національній портретній галереї Лондона.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлизавета ІІ назавжди оселиться на українському хуторі: так захотіли депутати сільради.

Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон і Меган Маркл в образі стюардес розцілувались у всього світу на очах.