У мережі набирає популярності відео каналу "Мюслі Кличка", де зображується "випускний" чинної влади відразу ж після президентських виборів.

Відповідний ролик виклали у YouTube.

Творці ролика відзначають, що саме президентські вибори 2019 року стануть переломним моментом для всієї України, коли сотні старих політиків підуть на заслужену пенсію.

"Ми впевнені, що вибори президента-2019 стануть поворотним моментом для всієї України. А для старих політиків ці вибори стануть випускним", - так підписали свою політичну пародію творці каналу "Мюслі Кличка".

Варто відзначити, що за основу було взято кліп репера Басти "Випускний".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що колишній Президент Грузії і екс-глава одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі звинуватив чинного Президента України Петра Порошенко у фабрикації кримінальних справ.

"Порошенко сьогодні нахабно заявив, що Кулик взагалі не прокурор. А чому він заявив? Тому, що Кулик заявив йому в обличчя, що Порошенко особисто брав участь у фабрикації кримінальної справи проти мене. А знаєте, фабрикувати кримінальну справу проти політичного опонента і взагалі фабрикувати будь-яку кримінальну справу, взагалі Президенту втручатися у розслідування кримінальних справ, є кримінальним злочином, Петре Олексійовичу. За це вас будуть саджати", — сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, соцмережі буквально завалені фотографіями і сторіз людей, які робили селфі із Зеленським у салоні літака, що приземлився в аеропорту Шарля де Голля. До речі, серед шанувальників "майбутнього президента" - в основному молоді жінки.

Як повідомляв "Знай.ua", телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував скандал у ефірі політичного шоу "Право на владу", під час якого чинний президент Петро Порошенко увірвався до студії без запрошення.

Також "Знай.ua" писав, що команда кандидата у президенти Володимира Зеленського розкрила план дій у разі перемоги слуги народу.

Пальчевський: Зеленський показав зуби в спілкуванні з Порошенком