горить собор Паризької Богоматері
горить собор Паризької Богоматері

Горить Собор Паризької Богоматері Нотр-Дам-де-Парі

У Франції ввечері 15 квітня загорівся Собор Паризької Богоматері, в результаті вже обвалився шпиль і дах будівлі. Про те, що один з найпрекрасніших творів готичного мистецтва - собор Паризької Богоматері, охопило полум'я, першими в соцмережах повідомили очевидці, які поширили фото і відео з місця події. На перших кадрах видно густі клуби білого диму, які здіймаються від даху будівлі.

Савченко і Рубан
Савченко і Рубан

Савченко і Рубана відпустили на свободу

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Народного депутата Надію Савченко, яку підозрюють в організації теракту, і іншого фігуранта цієї справи керівника організації "Офіцерський корпус" Володимира Рубана випустили з-під варти. Про це повідомила сестра Савченко Віра на своїй сторінці в Facebook. За словами Віри Савченко, Надію відпустили, так як термін арешту закінчився 16 квітня. А суд не продовжив їй термін запобіжного заходу.

Нацполіція оголосила про перехід на посилений режим

Оперативний штаб з усіма підрозділами МВС переходить на посилений варіант роботи, починаючи з 16 квітня. Причина цього – наступний, другий тур голосування на президентських виборах. Крім того, повідомляється, що правоохоронці забезпечать цілодобову охорону дільничних виборчих комісій.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Біля будинку Зеленського затримали озброєних кілерів

У понеділок, 15 квітня, під Києвом поліцейські затримали озброєну групу з трьох осіб, у яких вилучили зброю та боєприпаси. Пізніше з'ясувалося, що спецоперація пройшла недалеко від котеджного містечка "Маєток", де проживає кандидат у президенти України і шоумен Володимир Зеленський.

пожежа
пожежа

Потужна пожежа скувала вулиці Херсона, рятувальники працюють на знос

У мережі з'явилася інформація про те, що в будівлі херсонської міської друкарні сталася пожежа, після чого на місце події негайно прибули співробітники ДСНС. Всіх, хто перебував у приміщеннях евакуюють, відбувається поступова ліквідація загоряння, а також з'ясовуються подробиці події. Озвучувалася і ймовірна причина пожежі - замикання проводки.