Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 22 квітня.

Інавгурація президента України 2019: дата, процес і що це таке

Вибори президента України 2019 майже закінчені. Залишилося лише дізнатися офіційні результати ЦВК. Але, судячи з екзитполу, у нашій країні буде новий президент. Якщо з процесом голосування та іншими питаннями вже все зрозуміло, то давайте перейдемо до більш технічної частини і дізнаємося, як проходить весь процес інавгурації, коли новий президент України вступає на посаду і найважливіші дати, які стосуються всіх цих процесів.

Зеленського визнав весь світ: слідом за Трампом і Макроном привітала Меркель

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

У понеділок, 22 квітня, канцлер Німеччини Ангела Меркель привітала Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента і пообіцяла Україні подальшу підтримку з боку уряду Німеччини.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті канцлера Німеччини.

Зеленський натякнув на можливе майбутнє Порошенка: якщо цього захочуть українці

Кандидат у президенти Володимир Зеленський, який за попередніми даними перемагає у другому турі зробив гучну заяву. Він не виключає можливості призначення Петра Порошенка на якусь посаду в уряді. І додав, що це станеться лише, якщо того побажає суспільство. Про це Зеленський повідомив під час прес-конференції у своєму штабі.

Кримський міст може злетіти в повітря: експерт передрік сумну долю будові Путіна

Будова російських окупантів - Кримський міст вже завдав непоправної шкоди природі. Україна може підірвати його, але може і використовувати в економічних цілях.

Про це заявив екс-заступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко. Експерт зазначив, що такий розклад можливий тоді, коли анексований півострів повернуть під юрисдикцію України.

Зеленський підкорив Польщу: як голосували українці за кордоном

Кандидат у президенти Володимир Зеленський здобув перемогу за результатами голосування на виборчих дільницях у Польщі.

Він здобув перемогу на дільницях у Варшаві та Гданську. Чинний глава держави Петро Порошенко в свою чергу отримав першість на дільницях у Кракові та Любліні.