Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 23 квітня.

Володимир Зеленський - президент України: у ЦВК порахували 100% голосів виборців

Другий тур виборів президента України пройшов 21 квітня. У нього пройшли кандидат у президенти Володимир Зеленський і чинний президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, що в першому турі Зеленський набрав 30.2% голосів, а Порошенко 15.9. ЦВК повинна була опублікувати офіційні результати виборів президента України до 1 травня.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Збирається боротися: Порошенко скликав екстрене засідання БПП

Чинний президент України Петро Порошенко після того, як програв президентську гонку, планує провести увечері у вівторок, 23 квітня, зустріч з парламентською фракцією БПП.

Зеленського раптово помітили під Радою, впізнати нереально: президент зі сталевими м'язами

Журналісти в Маріїнському парку за ранковою зарядкою помітили лідера президентської гонки Володимира Зеленського. Відомого коміка зловили об'єктиви камер неподалік будинку на вулиці Грушевського, де він зараз проживає.

"Вийміть з свого ока вагон карпатського лісу": блогер нагадав обіцянки Порошенка знизити тарифи

Правозахисник Сергій Наумович прокоментував звинувачення, які звучать з боку команди діючого гаранта Петра Порошенка в бік Володимира Зеленського, який став беззаперечним лідером президентської гонки.

З боку штабу Порошенка звучать заяви, що з Зеленського вийде "некомпетентний президент" і "країна несеться в прірву". Нібито в команді слуги народу не знають, що у в'язницю садить суд, а президент не знижує тарифи.

Гітлер "воскрес" в Аргентині: ФБР пред'явило докази

Адольф Гітлер
Адольф Гітлер

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) розсекретило документи про втечу Гітлера у Південну Америку в 1945, а саме - Аргентину.

З розсекречених документів випливає, що ФБР деякий час опрацьовувало версію про те, що Адольф Гітлер зовсім не покінчив з собою 30 квітня 1945 року, а втік зі своїми наближеними після падіння Берліна в 1945 році.