Український педіатр, добре відомий всім мамуням як доктор Комаровський, продовжує давати корисні поради батькам щодо дитячого здоров'я.

Цього разу медик розповів про те, якою, на його думку, має бути правильна дитяча вечеря.

Як вважає Євген Олегович, головне, щоб усім ця вечеря підходила. Вона повинна бути зручною, смачною і поживною.

Її приготування не повинно занадто сильно стомлювати маму, яка, без сумніву, набігалася за день і їй більше б хотілося приділити вечірні години спілкуванню з дітьми і чоловіком, ніж готуванню на кухні. З іншого боку, трапеза повинна подобатися малюкові - про це варто пам'ятати, поважаючи і думку свого чада.

На підставі всього цього доктор Комаровський поділився своїми рекомендаціями, які мамусі можуть взяти на замітку.

Педіатр вважає, що найкращими для вечірнього прийому їжі будуть молочні або кисломолочні продукти. Прекрасним рішенням стануть молочні каші, переконаний доктор Комаровський.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Приготувати вечерю можна з різних круп, орієнтуючись на вподобання дитини. При цьому дитячий лікар зазначив, що каші повинні бути ситними та поживними. Лише в цьому випадку дитина через дві години після того, як засне, чи не буде будити маму з татом, вимагаючи її нагодувати.

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів, як зробити дитячу кімнату безпечною: що потрібно закріпити, а що взагалі викинути

Як повідомляв портал Знай.ua, доктор Комаровський розкрітікував Популярний дитячий десерт.

Відомий педіатр висловився проти популярного десерту "гоголь-моголь", який часто дають дітям.

За словами Комаровського , "гоголь-моголь" категорично протипоказаний дітям. Доктор застерігає, що дитині корисно давати яйця лише в обробленому вигляді.

Також Знай.ua писав, доктор Комаровський відповів на питання про користь валер'янки для дітей