У Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів

В Кривому Розі повідомили про мінування відразу 15 об'єктів по всьому місту, в числі яких будинок, в якому проживають батьки новообраного президента України Володимира Зеленського.

З 1 червня на українців обрушиться комунальне пекло: деталі рішення Кабміну

Український уряд і компанія "Нафтогаз" нахабно кинули українців і готуються в черговий раз підняти ціну на блакитне паливо для населення. Таким заявою відзначився українськи журналіст Олександр Дубинський.

Інавгурація Зеленського: українцям пояснили, чому Рада "ховає" від слуги народу булаву

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Юрист Михайло Шнайдер дав оцінку діям парламенту, який намагається максимально відтягнути інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського. Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

Перевірте Приват24: українцям телефонують від імені Приватбанку з дивним проханням

ПриватБанк
ПриватБанк

останнім часом в мережі почастішали повідомлення від клієнтів ПриватБанка за скаргами на обслуговування, зникнення грошей з рахунків, недоставлені платежі, непрацюючі термінали та багато інших. Таких вистачає не тільки в Facebook, але і на сайті Міністерства фінансів.

Радниця Зеленського сказала, чи дістанеться Коломойському ПриватБанк

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Радник Зеленського з питань банківської діяльності Вікторія Страхова сказала, що ПриватБанк вже неможливо повернути колишнім власникам. Навіть якщо суд прийме остаточне рішення про те, що націоналізація була незаконною. При цьому кращий варіант в ситуації, що склалася, – "домовитися" з екс-власником Ігорем Коломойським і списати кредити пов'язані з ним на суму як мінімум $2 млрд.