Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 18 липня.

Розкрадання в Укроборонпромі: Зеленський викрив найбільшу схему оточення Порошенко

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що до правоохоронних органів передана ще одна справа щодо розкрадань в оборонній промисловості за часів президентства Петра Порошенка.

З даною заявою він виступив під час засідання Національного ради з питань антикорупційної політики, яка відбулася у четвер, 18 липня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зеленський готує гучні звільнення у НАЗК: залишилося два місяці

Президент України Володимир Зеленський змінить керівництво Національного агентства з запобігання корупції. Нові очільники з'являться в найближчі два місяці.

Про це на засіданні Національної ради з питань антикорупційної політики у четвер під головуванням Володимира Зеленського заявив заступник керівника Офісу президента України Руслан Рябошапка.

Ляшко похизувався яйцями: "Люблю їх"

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко завжди відрізнявся своєю скандальною поведінкою. Цим він привернув увагу багатьох своїх виборців. Після того, як Володимир Зеленський став президентом України і приборкав Ляшка просто під час своєї інавгурації, радикал став вести себе скромніше і практично не був помічений ні в яких скандалах. Однак, зараз Олег Валерійович дав новий привід себе пообговорювати, заявивши про свою любов до яєць.

Зеленський таємно зустрівся з Ахметовим: "Роттердам+", Донбас, комуналка та інші незручні питання олігарху

Президент України Володимир Зеленський розповів про свою зустріч з олігархом Рінатом Ахметовим. Очільник держави обговорив з бізнесменом його фінансові зобов’язання перед Україною, а саме інвестиції в медицину та інфраструктуру Донбасу.

Українські герої змусили найманців Путіна пошкодувати, що народилися на світ: більше точно не потикатимуться

Терористи на Донбасі у середу, 17 липня, 15 разів порушили режим припинення вогню. У відповідь українські військові поранили чотирьох бойовиків. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС у соціальній мережі Facebook.

Так, противник відкривав вогонь по наших захисниках із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомляє пресцентр ООС.