Вперше за 20 років: у Київ летить впливовий гість, все заради зустрічі з Зеленським

18 серпня Біньямін Нетаньяху, прем'єр-міністр Ізраїлю, прибуде в Київ на переговори з президентом України Володимиром Зеленським. Прем'єр-міністр також збирається взяти участь у церемонії покори загиблим у Бабиному Яру та інших заходах.

"Межигір'я" - це хабар Ющенка: розкрилися шокуючі деталі найпомпезнішої справи Януковича

У рамках розслідування справи щодо незаконного виведення з держвласності резиденції "Межигір'я", яка згодом дісталося Віктору Януковичу, було оголошено підозри вісьмом особам. Серед них - колишній президент України Віктор Ющенко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хоч убивайте, всiм - "по барабану": днiпровський маршрутник викинув жiнку за борт, нiхто i оком не клiпнув

В Дніпрі в одній із місцевих маршруток зчинився скандал. Горе-кермувальник нахабно повівся із жінкою, виштовхнувши ту з салону. Про це стало відомо через скандальне відео, яке потрапило на простори Facebook.

Військові розповіли про нового командувача ООС Кравченка: "Не віддасть ні п'яді української землі"

Колишній спікер Генерального штабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Волошин заявив, що генерал-лейтенант Володимир Кравченко, призначений новим командувачем Операції Об'єднаних сил на Донбасі (ООС), не віддасть ні п'яді української землі.

Вибух на російському полігоні обріс страшними деталями, Чорнобиль здасться запальничкою: "Радіація перевищена в 20 разів"

Варто нагадати нашим читачам, що ми вже повідомляли про потужний вибух на військовому полігоні в Архангельській області у Росії. Відомо, що вибух стався під час випробування ракети на морській платформі.

За інформацією російських журналістів, після завершення випробувань сталося загоряння палива ракети з подальшою детонацією.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!