Варто нагадати нашим читачам, що ми вже повідомляли про потужний вибух на військовому полігоні в Архангельській області у Росії. Відомо, що вибух стався під час випробування ракети на морській платформі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією російських журналістів, після завершення випробувань сталося загоряння палива ракети з подальшою детонацією.

Вибухи в Архангельську

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В держкорпорації "Росатом" зазначили, що в результаті вибуху тіла людей відкинуло в море. Пошуки постраждалих тривали до того часу, поки залишалася надія знайти живих.

Зазначимо, що конкретні причини вибуху поки не названо. Серед можливих причин називають невдале випробування крилатої ракети з ядерною установкою. В результаті чого в регіоні міг збільшитися рівень радіації.

За повідомленням міжнародної природоохоронної організації Greenpeace радіація була перевищена в 20 разів.

Нагадаємо, отримали по заслугах: силовиків Путіна розстріляли посеред білого дня, подробиці.

Як повідомляв Знай.uа жахлива трагедія: потужний вибух струсонув місто, більше 60 загиблих, ще більше поранених.

Знай.uа писав, Київ поставив на вуха потужний вибух, уламки скла і колеса по всій дорозі: кадри блокбастера.