У Запоріжжі водій поскандалив з пасажиркою, яка дала гроші за проїзд йому не в руки, а поклала на торпеду. Після цього маршрутник почав кричати на дівчину і зав'язався конфлікт.

Незадоволена дівчина спочатку знімати те, що відбувається на телефон, після чого водій намагався вирвати смартфон з її рук. Сварка закінчилася приїздом поліції. Після інциденту і скандалу з поліцейської, водія звільнили, а обурені мешканці Запоріжжя встали на сторону потерпілого.

Водій маршрутки залишився без роботи із-за пасажирки.

В популярному пабліці виставили відео, яке незабаром зібрало багато незадоволених коментарів запорожан.

На думку більшості, не права була дівчина, а водій зірвався, конфлікт можна було залагодити.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що з центральної Європи на Україну рухається активний атмосферний фронт. Синоптики заявляють, що цей циклон у західних, північних та Вінницькій областях України 13-14 серпня влаштує люті погодні проблеми, очікуються грози, місцями град.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.