Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 15 серпня.

Дружина Гримчака шокувала українців зізнанням: "При затриманні у чоловіка було..."

Під час затримання за підозрою в шахрайському заволодінні $1,1 млн заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак був озброєний пістолетом. Цю інформацію повідомила журналістам дружина затриманого Юлія.

Депутатів пересадять з "Мерседесів" на "Богдани": як Зеленський змінить службовий автопарк

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Більше ніяких "Лексусів" і "Мерседесів", замість цього - ЗАЗ і "Богдани". Так може виглядати майбутній автопар українських депутатів та чиновників.

Про це українці просять президента Володимира Зеленського в новій петиції, яку зареєстрували днями на офіційному сайті глави держави.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленського підкосила загибель українських героїв, генерал ЗСУ зірвав маску з президента: "Тремтіли губи, очі бігали"

Президент України Володимир Зеленський також вступив на посаду Верховного Головнокомандувача країни. Він дійсно переживає за кожного захисника держави.

Про це заявив військовий дипломат, голова Громадської ради при Міністерстві оборони України, генерал-майор запасу Петро Гаращук.

СБУ опублікувала процес затримання Гримчака "в обнімку з баксами": жорстке відео

Юрій Гримчак
Юрій Гримчак

Відеозапис з місця затримання заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака виклала в мережу Служба безпеки України.

Повідомляється, що слідчі дії проходили під процесуальним керівництвом прокурорів управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про злочини спеціальної категорії Генеральної прокуратури.

Прокурорський начальник режиму Порошенка отримав те, про що мріють мільйони: "І живе з чистою совістю"

Зовсім скоро Володимир Зеленський переступить 100-денний рубіж свого президентства. За цей час було багато звільнень, критики і скандалів. Однак, багато українців приходять до того, що в країні відбуваються зміни, які приведуть нас до кращого. Однак спадок, який залишив Петро Порошенко ще довго буде відгукуватися для українців.