Пасажири, які їхали на маршруті №9 (вул. Олімпійська – вул. Маковського) просто приголомшені поведінкою водія, який нібито вийшов за сигаретами – і безслідно зник.

Пасажири прочекали водія близько 40 хвилин.

На Малиновського горе-водій вийшов у магазин, залишив маршрутку і повний салон людей. Відсутній був водій 35 хвилин. За цей час деякі пасажири залишили салон, а інші чекали, так як проїзд був оплачений.

Але і це ще не найдивніше. Коли маршрутчик повернувся, то здався дуже дивним. Постійно задавав питання, відповіді на які повинен був знати, і задумливо дивився просто перед собою, ніби не помічав нічого навколо.

Коли водій повернувся, то виглядав дуже дивним.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.