Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 23 серпня.

Зеленський у День прапора відповів на болючі питання українців: коли повернуть моряків і Крим і закінчиться війна на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський розповів, що вже в найближчі дні повинні відбутися перші результати по обміну утримуваними між Україною і Росією.

Відповідна заява прозвучала в п'ятницю, 23 серпня для журналістів у День прапора.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Палац Ахметова під Києвом змусив українців ридати, ось куди пішли наші гроші: "Алло, Зеленський!"

Рінат Ахметов
Рінат Ахметов

Найбагатший олігарх України Рінат Ахметов може похвалитися не тільки своїми монополістичними правами, але й надзвичайним палацом, який і поруч не стоїть навіть з Межигір'ям Януковича. Цей шедевр Ахметов відгрохав під Києвом. Кадри з дрона з'явилися в мережі завдяки зусиллям BIHUS info.

Вакарчук з "Голосу" поставив ультиматум Зеленському: "Скасувати недоторканність і почати реформу!"

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Партія "Голос" закликає негайно внести законопроект про скасування депутатської недоторканності і розпочати парламентську реформу. Про це заявив лідер політичної партії Святослав Вакарчук.

Лукашенко відгукнувся на поклик Зеленського: "У нас з Україною зараз..."

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що президент України Володимир Зеленський просив у Мінська про допомогу, просив підтримки.

Глава держави також торкнувся і зустрічі з прем'єр-міністром Грузії Мамукой Бахтадзе, на якій було порушено питання деяких проблем з логістикою в двосторонній торгівлі транзитом через Україну.

Борис Джонсон влаштував яскраве привітання з Днем Незалежності: заговорив по-українськи і навіть заспівав

Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон зворушливо і яскраво привітав українців з Днем Незалежності. Заради цього він навіть заговорив українською мовою. Відповідне відеозвернення з'явилося на офіційній сторінці відомства в Twitter.