10 вересня народні депутати втретє зібралися під куполо ВР.

Всюдисущі репортери показали, як нардепи голосували за імпічмент президента: Тимошенко прийшла до сесійної зали в чорному вбранні, а соратниці Зеленського і Вакарчука в сексі сукнях.

Цей тиждень обіцяє бути дуже продуктивним, тому що парламентарі працюватимуть до п'ятниці в сесійній залі. Члени партії "Слуга народу" все більше звикають до свого нового становища, стають більш розкутими, знайомляться зі своїми колегами. І навіть потихеньку починають загравати з пресою.

Українцям пообіцяли чималі доплати до пенсій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При переході з одного виду пенсій на інший українці можуть збільшити свої виплати. Про це розповіла заступник голови Департаменту пенсійного забезпечення ПФУ Галина Мастюгіна

Надія Савченко заявила, що шукає роботу, яка буде обмежена у контактах з людьми
Після програшу на виборах в Раду Надія Савченко залишилася безробітною. Колишня нардеп офіційно шукає роботу через Центр зайнятості.

В Антарктиді вперше відбудеться Всеукраїнський марш за тварин

Всеукраїнський марш за тварин

Гуманістичний рух UAnimals ініціював Всеукраїнський марш за тварин, який відбудеться в неділю, 15 вересня. Подію одночасно проведуть у 24 містах: від Києва і Львова до Харкова, Краматорська та Сєвєродонецька. Крім того, вперше в історії гуманістична подія пройде в Антарктиді.

Українська тенісистка виграла престижний турнір ITF у Хорватії

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Українська тенісистка Марина Чернишова виграла престижний турнір ITF у Загребі (Хорватія) з призовим фондом 60 тисяч доларів.

У фінальному матчі Чернишова обіграла Реку-Луцу Яні з Угорщини з рахунком 6:1, 6:4.

Матч тривав 1 годину 10 хвилин.