Ми зібрали для Вас добірку важливих подій за 29 вересня, які ви могли пропустити.

Ані Лорак змінилась до невпізнаваності: як зовнішність співачки перенесла шлях до зірок, архівні знімки

Популярна українська співачка Ані Лорак у п'ятницю, 27 вересня, відсвяткувала своє день народження. Зірці виповнився 41 рік. Артистка пройшла шалено насичений шлях у своїй творчості. Але, не відмітити її зміні у зовнішності просто неможливо.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Розмитнення "євроблях" озолотило держбюджет України: в рази більше від запланованого

З січня по серпень 2019 року до держбюджету України надійшло в сім разів більше платежів від розмитнення "єврономерів", ніж очікувалося. Про це повідомляє інформаційне управління апарату Верховної Ради.

Відзначається, що такі платежі зараховуються до спеціального фонду державного бюджету і спрямовуються Пенсійному фонду: при річному плані в сумі 1 млрд грн за вісім місяців 2019-го надійшло 7,1 млрд грн, або в сім разів більше.

євробляхи
євробляхи

Скандал з Трампом набрав несподіваних обертів: у Зеленського вимагають опублікувати стенограму розмови з Путіним

Президента України Володимира Зеленського просять опублікувати стенограму розмови з президентом РФ Володимиром Путіним.

Відповідна петиція з'явилася на сайті президента під номером № 22/074726-еп. Автор петиції наголошує, що президент України - публічна особа, тому ці розмови повинні бути оприлюдненими, особливо, якщо мова йде про розмову з лідером країни-агресора.

Интернет-магазин Rozetka остановит бизнес из-за закона Зеленского: "На нас выливают помои"

Популярный в Украине интернет-супермаркет Rozetka может остановить бизнес. Такое громкое и шокирующее заявление обнародовал Генеральный директор Владислав Чечеткин на своей странице в Facebook.

По его словам, законопроекты №1053-1 и №1073, которые Верховная Рада приняла с целью вывести бизнес из тени и создать здоровую конкуренцию, на самом деле уничтожит средний бизнес целиком и полностью.

Зеленский попал в большой курьез на американском ТВ из-за Трампа, все хохотали: "Бандит спит рядом"

Американцы не смогли удержаться и начали шутить над речью Зеленского. И хотя сам актер, во время выступлений в "Квартале 95", постоянно высмеивал других политиков, сам подвергся легким юмористическим издевательствам.

Над речью украинского президента поглумился ведущий программы The Daily Show.

"The Daily Show" про зустріч Трампа з Зеленським.

Geplaatst door Vitaliy Procyuk op Zaterdag 28 september 2019