Зеленський відповів на мітинги щодо формули Штайнмайера "Ні капітуляції": "Ніколи не здам"

Мітинги проти узгодження формули Штайнмаєра змусили відреагувати українського президента. Володимир Зеленський прокоментував акції протесту і заявив, що поважає думку і права кожного громадянина України.

Зеленський у своєму відеозверненні запевнив, що чує кожного і ніколи не здасть інтереси України. Разом з тим, президент звернувся до українців з проханням не реагувати на маніпуляції і сприймати інформацію виважено і спокійно.

Монетизацію субсидій та комунальні тарифи переглянуть восени: що зміниться для українців

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

З жовтня в Україні почав діяти новий механізм фінансування субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. Про це повідомили у Міністерстві соціальної політики.

У Мінсоцполітики пояснили, що монетизація пільг не матиме впливу на розмір передбачених законом соціальних гарантій, та дозволить пільговим категоріям населення вигідно користуватись ними.

Лукашенко назвав Україну Росією і йому привидівся Путін

Президент Білорусі Олександр Лукашенко у Житомирі назвав Україну Росією і йому відразу причувся голос Путіна. ″Бацька″ чесно зізнався, що злякався.

Курйозний випадок стався під час виступу Олександра Лукашенка на Форумі регіонів в Житомирі у п'ятницю, 4 жовтня.

Помічниця "слуги народу" Тищенка не змогла назвати першого президента України

22-річна помічниця нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка Мар'яна Михолап виявила свої "глибокі" пізнання в політичному житті країни.

Виявилося, що помічниця нардепа Мар'яна Михолап не знає ані того, хто був першим президентом України, ані скільки депутатів є в українському парламенті. Дівчині не вдалось правильно відповісти на більшість запитань журналіста.

Синоптики попередили українців про жовтневий сніг

Метеорологи обіцяють українцям теплий і сухий жовтень, який тішитиме сонячною і теплою погодою. Однак вже кінець місяця принесе передчасні заморозки і різке похолодання.

Наприкінці місяця очікується мокрий сніг, а холодне арктичне повітря запанує над всією Україною.