Мільярди Коломойського залишаться під арештом: ПриватБанк виграв апеляцію у Лондонському суді

Державний ПриватБанк виграв в Апеляційному суді Англії та Уельсу у справі проти колишніх власників Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. Відтак, акладений на активи олігархів, зберігається, а їхній борг кожного дня зростає на $500 тисяч.

Кулеба розповів про роботу МЗС над подвійним громадянством в Україні

Кабмін розробляє кілька підходів до того, як впровадити подвійне громадянство в Україні. При цьому Міністерство закордонних справ вже займається створенням єдиної концепції.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба під час брифінгу в Києві.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Одне розмитнення - як дві машини: наскільки вигідні євробляхи та які штрафи чекають на водіїв

Павло Білецький, керівник закарпатського відділення громадської організації "Доступне авто", розповів, що з січня 2020 року для "євробляхерів" нічого не зміниться. Податки та інші збори на розмитнення залишаться попередніми.

Топ-пропагандист Кремля Корчевніков вільно розгулює по Києву, українці у нестямі

Один з головних пропагандистів Кремля, гендиректор телеканалу "Спас" Борис Корчевніков опублікував на своїй сторінці в Instagram відео з Києва.

Зірка серіалу "Кадети" і колишня довірена особа Путіна приїхав в Україну на міжнародний кінофестиваль православного кіно "Покров".
Українці вкрай обурені приїздом "найогиднішого з пропагандистів Путіна та "русского міра"

"Зеленський" вперше з'явився в російському КВН

У першому півфіналі Вищої ліги російського КВН вперше пожартували про президента України Володимира Зеленського.

Так, номер із Зеленським показала в конкурсі "Привітання" збірна "Татнафта" з міста Альметьєвськ. Відеозапис пародії було опубліковано на YouTube.

Актор в образі глави України почав виступ словом "дякую". А потім перейшов на російську: "Я буду говорити російською – просто мені зручніше".