Національний банк України (НБУ) оприлюднив курс валют на понеділок, 11 листопада. Так, у порівнянні з курсом на вихідних гривня дещо зміцнила свої позицій.

Про це повідомляє прес-служба регулятора.

Курс валют НБУ на 11 листопада

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2703,5382 гривні;

- 100 євро – 2450,1887 гривні;

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Таким чином, долар здешевшав на дві копійки. При цьому євро знизився в ціні на 139 копійок.

Курс долара і євро, epravda
Курс долара і євро, epravda

В Україні курс долара з початку 2019 року впав на 12,11%. Таке зниження стало рекордним - гривня посіла перше місце серед всіх світових валют за темпами зміцнення і продовжує утримувати свої позиції. Однак аналітики вважають, що у листопаді долар в Україні дещо здорожчає.

Обмін валют, Факти
Обмін валют, Факти

Зазначимо, що валюта в країну регулярно надходить коштом викупу державних боргових паперів. Тобто іноземці інвестують в український держборг і для цього продають долари і купують гривні.

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення і надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики озвучили лютий прогноз погоди в Україні на зиму 2020: "Багато снігу і безжальні морози до -20...".

Також портал Знай.uа писав, українцям суттєво скоротять субсидії: у Мінсоцполітики розповіли, коли доведеться викластись за комуналку по повній.

https://www.youtube.com/watch?v=aCwhuXjIjJU