″Я йому пляшку винен″: Арахамія зізнався, що його пов'язує зі скандальним пранкером ″Джокером″

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що його пов'язує з загадковим "Джокером" - пранкером, який розіграв уже не одного "слугу народу".

Арахамія ошелешив журналістів тим, що він, виявляється, винен пранкеру пляшку. Щоправда, за що саме, глава президентської фракції так і не пояснив.

Держзрада та шпигунство: НАБУ зайнялося ексглавою СБУ Грицаком

НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом можливого вчинення ексглавою СБУ Василем Грицаком державної зради і шпигунства.
У НАБУ розповіли, що справу відкрито за рішенням суду, який зобов'язав зареєструвати відповідне кримінальне провадження. При цьому кваліфікація справи не уточнюється з невідомих причин.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скільки "cлуга народу" Іванісов відсидів за групове зґвалтування: опубліковано вирок суду

Ексзаступник глави адміністрації Януковича Андрій Портнов оприлюднив вирок суду про визнання винним нардепа партії "Слуга народу" Романа Іванісова у замаху на групове згвалтування.

Виявилося, що Іванісов був засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі, але обласний суд знизив покарання до 2 років 6 місяців.

Кінець епохи вільних медіа: Ткаченко показав, як у Зеленського хочуть підім'яти всі ЗМІ

Колишній генеральний директор телеканалу "1+1" та нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Ткаченко зробив сенсаційну заяву. Він презентував законопроект, який передбачає врегулювання українських медіа.
Новий законопроект “Про медіа” вже до кінця року планують подати в Парламент. Одним із пунктів у проекті є реєстрація онлайнових ЗМІ, які працюють в Україні, а також реєстрація їх соцмереж (Google, YouTube, Facebook) з метою подальшого їх оподаткування.

В Україні скасували соцвиплати на дітей та лікарняні: заступник міністра виступив з екстреною заявою

Нещодавно ФССУ повідомив про припинення надання виплат громадянам за лікарняними, які втратили можливість працювати, вагітним та допомоги для поховання.

Заступник міністра соцполітики України Олег Коваль заявив на брифінгу, що це маніпуляція і підстав для припинення виплат немає.

За словами Коваля, гроші у держави є, близько 427 млн грн і до кінця наступного тижня надійдуть ще близько 860 млн грн. Виплати відновляться, як тільки врегульовуються питання з керівництвом Фонду соцстрахування.