Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв вирішив розширити перелік громадян України, щодо яких запроваджуються спеціальні санкції. Про це йдеться у відповідній постанові російського уряду.

Згідно з документу, до списку внесено ще дев'ять осіб, при цьому двоє українців були з нього виключені. Таким чином, до переліку тепер входять близько 570 осіб.

Також Росія розширила перелік товарів, які заборонено ввозити з України до Росії.

Українська митниця
Українська митниця

Наголошується, що під заборону потрапили: кукурудзяний крохмаль, глюкоза і фруктоза, медичні повітроводи і трубки, грілки, катетери, кровоспинні джгути і ряд інших виробів медичного призначення. Заборона також торкнеться радіаторів та котлів центрального опалення, частини рідинних насосів.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Перелік продукції, забороненої з Росії в Україні, доповнено регенерованими папером або картоном (макулатурою і відповідними відходами).

Нагадаємо, що Європейський Союз подовжив дії економічних санкцій проти Російської Федерації ще на 6 місяців.

Як повідомляв портал Знай.uа, знімальну групу російського пропагандистського телеканалу "Звезда" пустили на територію України

Також портал Знай.uа писав, що Конгрес США погодив оборонний бюджет на 2020 рік, який передбачає виділення 300 млн доларів військової допомоги Україні.