Стало відомо, що головний фігурант у справі про катастрофу малазійського лайнера МН-17 на Донбасі Володимир Цемах живий і на даний момент знаходиться на окупованій території України.

Недавню інформацію про смерть бойовика спростувала його донька Марія, передає "Громадське радіо".

Вона стверджує, що Цемах "живий і здоровий" і зараз знаходиться "вдома" – на окупованій території Донецької області, а інформація про його загибель у Москві є фейковою.

Володимир Цемах, фігурант справи про катастрофу МН17
Володимир Цемах, фігурант справи про катастрофу МН17

Раніше в мережі з'явилася несподівана новина про вбивство фігуранта розслідування катастрофи малазійського лайнера МН-17 на Донбасі Володимира Цемаха.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Таку інформацію у п'ятницю, 31 січня, почав поширювати російський пропагандистський ресурс RT. Однак через деякий час з невідомих причин публікацію про смерть бойовика було видалено.

Нагадаємо, що Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) відмовився забороняти екстрадицію Володимиру Цемаху, який фігурує в справі про катастрофу МН-17 на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у справі про катастрофу MH-17 сплив несподіваний підозрюваний. Поки не розголошується, хто саме буде на лаві обвинувачених, а також яка юридична компанія буде займатися його захистом.

Також портал Знай.uа писав, що Нідерланди офіційно вимагають у Кремля видати обвинуваченого у справі про катастрофу МН-17 Володимира Цемаха.