Українцям ускладнять правила грошових переказів - звіт з податкової та довідка про зарплату

При банківських операціях українці будуть проводити процедуру ідентифікації. Нові правила грошових банківських переказів вступлять в силу з 28 квітня 2020 року.

При деяких банківських операціях українці повинні будуть засвідчувати особу платника та вказувати походження коштів. Без додаткових документів не можна буде зробити переказ великої суми грошей на інший рахунок, як наприклад за велику покупку або від продажу автомобіля або нерухомості.

Термінал, фото: Pixabay
Термінал, фото: Pixabay

В Україні з'явиться страхова пенсія - хто зможе отримати додаткові гроші

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Кабінеті міністрів України працюють над розробкою нової пенсійної системи, а саме обов'язкової страхової пенсійної системи. Вона працюватиме паралельно з уже наявною солідарною пенсією.
Страхову виплату при виході на пенсію можна буде зняти усю відразу або ж отримувати частинами у звичний спосіб.

Пенсіонер, фото з вільних джерел
Пенсіонер, фото з вільних джерел

В Україні змінилася ціна на газ — встановлено гуртову вартість для населення

НАК "Нафтогаз України" встановив гуртову ціну газу на квітень 2020 року. Природний газ для потреб населення і виробників тепла знову подешевшав. Разом з падінням цін на енергоносії на світовому ринку почала знижуватися і гуртова ціна на природний газ для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів в Україні.
Так, у квітні 2020 р. вартість блакитного палива складе 2,9 грн за кубометр без урахування ПДВ, націнки газорозподільних компаній і витрат на транспортування магістральними та розподільними трубопроводами.

Комуналка, скріншот: YouTube
Комуналка, скріншот: YouTube

Уряд пропонує українцям, які втратили роботу виживати на 4 тисячі

Кабінет міністрів затвердив виплати по частковому безробіттю на період карантину.

За виплатами можуть звертатися компанії, які зупинилися в карантин. Їм будуть компенсовувати кошти на зарплати працівникам, відправленим у відпустку за власний рахунок.

Безробітні українці, скріншот: YouTube
Безробітні українці, скріншот: YouTube

Ритуальні послуги стають "золотими": за оренду катафалку – десятки тисяч

Оренда катафалку стала "золотою" – за 11 км виставили рахунок у 30 тис грн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше