Американські науковці з Делаверского університету виявили, що телевізор удома зменшує заняття сексом на 6%.

Про це повідомляють ЗМІ.

Результати опублікували на сайті Національного бюро економічних досліджень Сполучених Штатів.

Фахівці аналізували дані 4 млн осіб, що живуть у 80 країнах світу. Виявилося, що американці переглядають телевізор і користуються смартфонами 11 год. Із 2014-го цей час виріс на 1,5 год.

Пік використання ґаджетів і телевізора - вечір. Тоді люди могли б зайнятися сексом.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Секс корисний для імунної системи, кажуть науковці. Також це хороший спосіб зміцнити взаємини між подружжям.

Разом з тим варто відзначити, що Настя Каменських розповіла, що хоче вийти за чоловіка, який, як мінімум, на п'ять років старший за неї.

Українська артистка вважає, що чоловіки, які молодше її діти, тому вона хоче вийти заміж за старшого чоловіка.

Крім того вона розповіла, що їй дуже подобається гратись зі своїми шанувальниками, які постійно "придумають" їй зіркові романи з колегами по сцені.

"Я люблю чоловіків старшого віку. Як мінімум, років на п'ять. Чоловіки вони дітки. Якщо мені 31, якщо я виберу собі однолітка, то ... Я хочу, щоб він був як витримане вино. Мій секс-символ Шон Коннері. Ну, Олег Винник теж. Я його дуже сильно люблю. Я знаю, що всіх дуже цікавить моє особисте життя. Вони все думаю, гадають, тому що не можуть зрозуміти – Потап не Потап, Федя не Федько, Вася не Вася. Мені подобається гратися зі своїми шанувальниками. Це проблема, тому що коли ти це все показуєш і розповідаєш – воно все валиться. Насправді у мене немає ніяких секретів, я просто не хочу відповідати на якісь прямі питання і конкретно призводити за руку", - розповіла вона.

Також варто відзначити, що гаряча співачка вирішила наочно показати, як збирається на побачення з коханою людиною.

Настя Каменських випустила чуттєве лірик-відео на україномовний хіт "Тримай". NK постала в образі дівчини, яка збирається на побачення до обранця, якому належить її серце. Відео вже доступно до перегляду на офіційному YouTube-каналі співачки.

"Ця пісня для мене дуже особиста, тому і лірик-відео вийшло ніжним і інтимним, – коментує Настя Каменських. – Думаю, кожна дівчина дізнається в цьому відео себе. Коли ми закохані, приховати свої почуття і емоції неможливо. Це дуже трепетне і окрилює почуття, яке я бажаю випробувати кожному. Кохайте і будьте коханими".

NK | НАСТЯ КАМЕНСКИХ - ТРИМАЙ (LYRIC VIDEO)

Нагадаємо, Настя Каменських шокувала фанатів хворобливим виглядом.

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських в оригінальній позі не впізнали шанувальники.

Також "Знай.ua" писав, що Дорофєєва втекла від Потапа до Кварталу 95.