106-річна мати сенатора від Республіканської партії Джона Маккейна Роберта Маккейн "неймовірно пишається" своїм сином, і смерть дитини стала для неї важким ударом. Про це розповів близький друг сім'ї Маккейн виданню People. Джерело розповіло, що мати була найбільшим прихильником і лідером фан-клубу сенатора.

"Його мама любила його. Він це знав", – відзначив співрозмовник People. Він додав, що Роберта "дуже сильна жінка", про що свідчить її вік.

"Вона пережила свого 81-річного сина. Це багато про що говорить. Але це важкий удар, ховати свою дитину", – розповів джерело.

Друг сім'ї додав, що мати Маккейна не поїхала в Арізону після повідомлення, що сенатор припинив лікування раку мозку. Однак нещодавно вона говорила з Джоном Маккейном і знала про перебіг його хвороби.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як раніше повідомлялося похорон американського сенатора Джона Маккейна, який помер 25 серпня, відвідає його 106-річна мати Роберта. Про це в Twitter написала кореспондент NBC в Білому домі Андреа Мітчелл.

Роберта Маккейн не була на поминальній службі, яка пройшла в Арізоні 29 серпня. Однак, за словами Мітчелл, вона добре себе почуває і збирається бути присутнім на похоронах сина, призначених на 2 вересня.

Сенатор-республіканець Джон Маккейн помер на 82-му році життя. Причиною його смерті став рак мозку. Напередодні смерті політика його родина повідомила, що він вирішив відмовитися від лікування, оскільки хвороба перейшла в незворотну стадію.

Сенатора поховають на території Військово-морської академії в Аннаполісі, де він колись навчався. ЗМІ писали, що на похоронах не буде присутнім чинний президент США Дональд Трамп, з яким у покійного були розбіжності.

Незадовго до смерті Маккейн вибрав людей, які будуть нести труну з його тілом. Серед них російський опозиціонер Володимир Кара-Мурза-молодший.

Нагадаємо, героїчне минуле сенатора Маккейна вразило світ.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", названі знаменитості, які помруть в цьому році.

Знай.uа повідомляв про те, скільки США витратять на Україну.