У Сполучених Штатах Америки сталася страшна авіакатастрофа. Так, недалеко біля військової авіабази "Енглін" ВВС США зазнав аварії легкомоторний літак Beechcraft Be-60. Відомо, що на борту літака перебувало чотири людини.

За інформацією видання Washingtom Examiner стало відомо, що всі пасажири і пілот загинули.

Як повідомляється, літак Ве-60 вилетів з міста Толідо в штаті Огайо і зазнав аварії в лісовому масиві в трьох кілометрах від авіабази "Енглін". Причини аварії поки не встановлені. На місці події працюють рятувальники.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 11 червня, у Німеччині в міжнародному аеропорту Франкфурта-на-Майні сталася пожежа. Повідомляється, що загорівся аеродромний тягач. Пізніше вогонь перекинувся на лайнер Airbus A340 авіакомпанії Lufthansa.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Зазначимо, що на борту не було пасажирів, проте через дим в аеропорту постраждали шість чоловік. Всі вони були госпіталізовані в найближчі лікарні Франкфурта-на-Майні.

Зазначається, у пожежі літак отримав пошкодження, і поки не може виконувати рейси. Спочатку тягач повинен був відбуксирувати його до одного з виходів, де на лайнер чекали пасажири.

Лайнер повинен був відправитися в Філадельфію. Причина пожежі поки невідома, ведеться розслідування. Повітряне судно отримало істотні пошкодження та знято з польотів.

Варто нагадати, що біля узбережжя турецької провінції Анталья, яка є популярним курортним місцем, затонуло судно з мігрантами. Як повідомляє видання Yeni Safak, в результаті аварії загинуло щонайменше дев'ять осіб. П'ять людей вдалося врятувати, ще один пропав без вісті.

Наголошується, що мігранти часто використовують Туреччину як транзитну територію на шляху до європейських берегів. Вони часто намагаються потрапити морським шляхом з узбережжя Егейського моря в Греції, а також з чорноморського узбережжя до Болгарії та Румунії.

Нагадаємо, літак з українським депутатом розбився в Польщі: шокуючі кадри.

Як повідомляв Знай.uа, американський винищувач безслідно зник над океаном.

Знай.uа писав, Волочкова в нападі божевілля ледь не зробила сальто в літаку.