У Росії триває чорна смуга у сфері авіаперевезень. Так, пасажирський літак Boeing 737, який летів з російської столиці до Сочі, під час посадки викотився за злітно-посадочну смугу і загорівся.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ та безпосередньо даним пасажирів літака.

"Боїнг 737 приземлився в Сочі з другої спроби, проте екіпаж не утримав літак на смузі і той викотився за межі, попередньо отримавши ушкодження", - розповів один зі свідків інциденту.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

А ось свідчення одного з пасажирів. Він заявив, що головним героєм була - злива. Вона спочатку перешкоджала нормальній посадці, а потім гасила вогонь і не дала літаку вибухнути.

"Я був на цьому борту. 4 поранених, в травматологію відвезли. Помер начальник рятувальної групи, не витримало серце, він персонал аеропорту. Посадка проводилася в шторм і на потоки води по злітній смузі. З першого разу не вийшло, пішов на друге коло, з другого разу, але реверс не робив, а гальмував колодками і сильна швидкість була, через те що вітер боковий — він збільшив швидкість при посадці і коли котилися теж давав. Не вистачило смуги через швидкість і пішли за огорожу, звалилися, загорівся лівий двигун і відірвало обидва крила по частинах. Благо течія сильна і керосин відносило.

Після евакуації, рятувалися як могли, зайнялося все навколо. Але, повторюся, — благо течія відносила керосин і він горів по воді. Організація ніяка. Загасили тільки о 3:31 впали о 2:57, пожежна перша приїхала о 3:08. Я дивився на годинник кожну хвилину і намагався зняти, але йшла сильна злива, що допомогло не вибухнути. Ще те, що близько 40 хвилин кружляли над морем і спалили майже все паливо.

Інші рейси відправили на запасні аеропорти. Нам так не пощастило їм. Але ми народилися в сорочці і хоч це страшно, зате живі всі. Багаж ще не отримав ніхто. Багато описувати не буду, вся організація на 2 з мінусом", - розповів пасажир.

Користувачі мережі скаржаться, що компанія UTair постійно підносить своїм клієнтам купу незручностей. І ось саме такі аварійні ситуації далеко не рідкість для перевізника.

Варто нагадати, що жахлива катастрофа сталася в Росії. В небі зазнав аварії легкомоторний літак, який працював на полях. Інцидент стався у Волгоградській області, у Калачевському районі.

Нагадаємо, польські слідчі назвали причину трагедії під Смоленськом.

Як повідомляв Знай.uа, авіакатастрофа в Росії: ні один на борту не вижив.

Знай.uа писав, Росію налякала страшна авіакатастрофа.