Поліція міста Південна Пасадена, штат Каліфорнія, застрелила актрису американського телесеріалу "Швидка допомога" Ванессу Маркес.

Про це повідомляє газета Los Angeles Times.

Відзначається, що господар будинку, де проживала Маркес, викликав поліцію через нервовий напад актриси, яка страждала психічним захворюванням. За словами поліцейських, вони півтори години переконували Маркес дати медикам надати їй допомогу, але актриса наставила на них пістолет.

Поліція відкрила вогонь по жінці, пізніше з'ясувалося, що зброя була іграшковою. На даний момент правоохоронці встановлюють всі деталі події.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ванесса Маркес прославилася завдяки ролі медсестри Венді Голдман в серіалі "Швидка допомога" який виходив з 1994 по 2009 роки.

Актриса знялася в декількох епізодах серіалу в 1994-1997 роках. У 2005 році вона знялася в одному з епізодів реаліті-шоу "Втручання".

Разом з тим варто відзначити, що упонеділок ввечері, 4 червня, на хуторі Обирок Чернігівської області сталася страшна трагедія: відомий український режисер та письменник Леонід Кантер покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє місцеве видання "Високий Вал", посилаючись на власні джерела. Цю ж інформацію на своїй сторінці в Facebook підтвердив журналіст і колишній учасник "Правого сектора" Олексій Бик.

Відомо, що ще в 2007 році на хуторі Обиток режисер створив творче поселення, де зустрічалися діячі мистецтва, влаштовувалися літературні вечори та кінопокази.

На сторінці чернігівської поліції в Facebook повідомляється, що на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції, на місці події виявила труп чоловіка з наскрізним вогнепальним пораненням в щелепу.

"Поруч з тілом правоохоронці виявили зброю. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження і перевіряються всі обставини події", - йдеться в повідомленні поліції.

Кантер народився в Києві 27 липня 1981. Закінчив Київський природничо-науковий ліцей №145, під час навчання в університеті працював телеведучим в Національній телекомпанії України. У 2003 році заснував кіностудію "Лізард філмс" на рахунку якої понад 50 короткометражних і документальних фільмів.

У 2015 році Разом з режисером Іваном Ясним Кантер зняв документальний фільм "Доброволець Божої Пари" про захисників Донецького аеропорту "кіборга". У 2018 році режисери зняли повнометражний документальний фільм "Міф" про загиблого в зоні АТО українському оперному співаку, добровольці ДУК Василя Сліпака.

1 червня на своїй сторінці в Facebook Кантер повідомляв, що його команда працює над створенням фільму "Людина з табуретом".

В Австралії на зйомках музичного кліпу застрелили актора Нагадаємо, родичі знайшли передсмертну записку Леоніда Кантера.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік знайшов труп колишнього своєї дружини.

Також "Знай.ua" писав, що поліція встановлює мотиви самогубства Леоніда Кантера.