До виходів у світ герцогині Сассекської, як до новоспеченого члену правлячої сім'ї, прикута особлива увага. Кілька днів тому Меган Маркл дала вагомий привід для обговорень, з'явившись на театральному вечорі в одному платті-піджаку.

Як відомо, щоб стати дружиною принца Гаррі, 37-річній американській актрисі Меган Маркл довелося відмовитися багато від чого. Зірка звільнилася з роботи, видалила свої акаунти в соціальних мережах, а також повністю переглянула свій гардероб, в числі іншого категорично відмовившись від зручного взуття.

Герцогиня не може собі дозволити виходити в світ в міні-спідницях і шортах, але, як показує практика, королівський етикет не особливо хвилює Маркл.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На днях знаменитість з'явилася на публіці в зухвалому і сміливому дизайнерському вбранні. Герцог і герцогиня Сассекські відвідали спеціальний показ мюзиклу "Гамільтон" в лондонському театрі Victoria Palace. Меган Маркл здивувала присутніх стильною чорною міні-сукнею, яка за кроєм так нагадує подовжений жакет!

Глибокий (за мірками англійського палацу) V-подібний виріз, відсутність колготок при довжині спідниці вище коліна – у такому наряд Меган Маркл відповідала швидше модним тенденціям, що дозволяють надягати штани на голе тіло, ніж суворим палацовим протоколами.

Нагадаємо, що не один день пройшов після весілля Меган Маркл і принца Гаррі, а мережа продовжують розбурхувати провокаційні повідомлення родини Маркл.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", візажист Шеррилл Райлі поділилася нехитрим секретом, як зробити ідеальну форму брів, щоб вийшло, як у герцогині Сассекской Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що подарунок королеви був єдиним весільним подарунком, який прийняли молодята.